Salesforce

Må jeg have en drone med i min bagage?

« Go Back

Information

 
TitleMå jeg have en drone med i min bagage?
Content
 
Hvorvidt du må have en drone med på din rejse afhænger primært af batteritype og -størrelse.

Lithium batterier under 100 Wh
Du må medbringe din drone + isat lithium batteri samt ekstra litium batterier i din håndbagage.
Du må medbringe din drone + isat lithium batteri i indskrevet bagage. Det er ikke tilladt at medbringe ekstra lithium batterier i indskrevet bagage.

Lithium batterier på mere end 100 Wh og under 160 Wh
For at medbringe ekstra batterier på mere end 100 Wh og under 160 Wh, skal du indhente tilladelse fra luftfartsselskabet. Du må i så fald højst medbringe 2 stk. (i håndbagage) Det er ikke tilladt at medbringe ekstra batterier i indskrevet bagage.

Lithium batterier på 160 Wh og derover
Hvis du vil medbringe lithium-ionbatterier på over 160Wh, skal disse fragtes som ”Farligt Gods” (kontakt dit luftfartsselskab herfor), de må ikke placeres i hverken den indcheckede bagage eller håndbagagen.

Hvis du rejser med ekstra batterier skal terminalerne være beskyttet, så der ikke er risiko for kortslutning. D.v.s. at batterierne enten skal være i original emballage, at terminalerne er tapet til eller ved opbevaring i separate poser eller beskyttelsesetuier.

Ovenstående regler er gældende for sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn. Derudover skal du altid selv orientere dig om hvorvidt dit flyselskab har skærpede regler for transport af lithium batterier.
Tags
URL NameMå-jeg-have-en-drone-med-i-min-bagage

Powered by